De uitdaging

Op zaterdag 31 oktober 2009 om 11:00 dan is het zover wij vertrekken dan met onze Acadiane vanaf het Afrika Museum (klik hier) in Tervuren nabij Brussel om te beginnen aan de 9000 kilometer van de Touareg Trail. Deze rit zal ons via een overtocht vanuit Spanje naar Marokko door Mauretani?, Mali, Burkina Faso en Togo naar Benin brengen.

Aan het stuur zitten geen professionele fabrieksrijders, geen Paris-Dakar piloten of race freaks, maar gewone mensen die 1 ding gemeen hebben: een passie voor avontuur in zijn puurste vorm!

Hoewel er bepaalde tijdscriteria ingebouwd worden, staat snelheid in deze rally niet centraal. De competitie bestaat uit tal van opdrachten en raadsels die onderweg dienen opgelost te worden met de bedoeling de doorkruiste landen te leren kennen op vlak van natuurschoon, maar ook op vlak van cultuur, geschiedenis.

Klik hier voor video impressie van 2007 Centraal staan avontuur, teambuilding en 200% fun